Social Media Marketing


Social Media Marketing 

Ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, τα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπουν στις εταιρείες να προσεγγίζουν τους πελάτες τους όπου και αν βρίσκονται στοχευμένα, διευρύνοντας την πελατειακή τους βάση.

Εάν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα άλλων τεχνικών όπως το SEO και το SEM.

Τα αποτελέσματα σωστής χρήσης του social media marketing είναι η αύξηση κυκλοφορίας πρός την φυσική παρουσία της εταιρίας, η αναγνώριση του brandname και κυρίως η αύξηση των πωλήσεων.

Αν έχετε μπερδευτεί με τη στρατηγική τη διαφήμιση αλλά και τη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

social media marketing

Οι Υπηρεσίες μας

Ανάπτυξη στρατηγικής

Συμβουλευτικές υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων μέσω των οποίων θα πετύχετε απτά αποτελέσματα στις δραστηριότητες σας μέσα στα κοινωνικά δίκτυα.


Στοχευμένη Διαφήμιση

Η διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα αποδεικνύεται ότι επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχείρισης. Το 100% των πελατών μας έχουν δει αποτελέσματα.


Δημιουργία περιεχομένου

Παρέχουμε ευρύ φάσμα υπηρεσιών δημιουργίας και προβολής περιεχομένου, αλλά και πρόσθετες ενσωματωμένες λειτουργίες.Τι είναι το Social Media Marketing?

Το μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων ή (SMM) είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που συνδέει  άτομα τόσο του ίδιου ή και διαφορετικών δικτύων με στόχο την επικοινωνία την προβολή αλλά και την καθιέρωση της επωνυμίας (Brand).

Το μάρκετινγκ κοινωνικών δικτύων καλύπτει κυρίως δραστηριότητες όπως η ανταλλαγή περιεχομένου, βίντεο και εικόνων για σκοπούς μάρκετινγκ, καθώς και πληρωμένες διαφημίσεις με στόχευση συγκεκριμένο κοινό ή περιοχή.


Γιατί χρειάζεστε διαχείριση κοινωνικών δικτύων?


Επειδή οι πελάτες σας βρίσκονται μέσα σε αυτά.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, οι υποψήφιοι πελάτες σας χρησιμοποιούν καθημερινά  όλα τα κοινωνικά μέσα. Είναι σημαντικό να υπάρχει σχέση μεταξύ αυτών και του δικού σας brand, ώστε να είστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.

Υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν για την εταιρεία σας.

Αν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, σίγουρα γνωρίζετε οτι υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για αυτό ή αναζητούν εταιρείες που την παρέχουν. Η σωστή διαχείριση των κοινωνικών μέσων θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να προβληθεί και να δημιουργήσει νέους πελάτες.

Οι άνθρωποι μιλούν διαρκώς στα social media.

Πρέπει να ακούσετε τι λένε και να ανταποκριθείτε στις ανησυχίες τους. Οι υπηρεσίες διαχείρισης των δικτύων επικεντρώνονται στην προβολή θετικών αλλά και αρνητικών πτυχών, την προσφορά, την ανταπόκριση αλλά και την ειλικρίνεια.

Η εταιρία σας αξίζει εξειδικευμένη διαχείριση στα S.M.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και διαχειριστές μάρκετινγκ δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν όλα τα κανάλια των μέσων δικτύωσης. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους υψηλούς στόχους σας.


Μπορούμε να βοηθήσουμε?